Zo werkt DOCKR

Zo rijd jij morgen ook met een DOCKR!

Snel

Kiezen

Bij DOCKR hebben we veel kleine elektrische voertuigen. Je vindt er altijd wel een die bij jouw onderneming en logistieke uitdaging past. Vandaag kiezen is morgen rijden.
Snel

Afleveren

We willen je leven alleen maar gemakkelijker maken. Daarom bezorgen we jouw nieuwe DOCKR op de plek waar jij wilt.
Snel

Rijden

Onze kleine transportmiddelen zijn oersterk en direct rijklaar. En heb je toch pech, dan sta je met de DOCKR Mobilty pechhulp nooit lang stil.
Snel

Flexibel

Slimme ondernemers houden van flexibiliteit. Dat zit bij DOCKR wel goed, want daar kun je makkelijk wisselen van voertuig. En... maandelijks opzegbaar!
Ik wil morgen starten

Branches waar DOCKR de oplossing bleek te zijn.

DOCKR biedt passend klein elektrisch vervoer voor veel verschillende branches. Misschien twijfel je of dat voor jouw branche ook het geval is. Neem contact op met onze specialisten om er achter te komen of DOCKR iets voor jou is.

Food

Food

Bezorg jij eten of werk jij als cateraar in de drukke binnenstad, en worstel je dag in dag uit met logistieke obstakels? We kunnen ons voorstellen dat dat niet iets is waar je al teveel tijd mee kwijt wilt zijn. Bij DOCKR helpen we cateraars, restaurants & food delivery bedrijven om hun stadslogistiek efficiënter in te richten. 

Retail & Logistiek

Met DOCKR kunnen logistiek dienstverleners zorgeloos pakketten in de binnenstad op het afgesproken moment kunnen afleveren. Zo kunnen ze hun klanten optimaal en kostenefficiënt bedienen. Lokale ondernemers kunnen op een onderscheidende manier hun bedrijf in de spotlight zetten.

Service op locatie

Met DOCKR kan ieder servicebedrijf snel en flexibel de binnenstad bedienen. Nooit meer eindeloos op zoek naar een parkeerplek en gratis parkeren voor de deur. Door deze tijdwinst en besparing op de (parkeer)kosten kan een hoger rendement behaald worden. Zo kan de ondernemer de concurrentie voorblijven.

Zo werkt DOCKR
Ervaring van een gebruiker

Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.

Bij DOCKR zijn we nieuwsgierig naar onze gebruikers en daarom delen we verhalen over wat ze doen en wat hun ervaringen met DOCKR zijn.  Lees hier het interview met Maaike, eigenaresse van EAT. PEASY in Rotterdam. Op dit moment bezorgen ze maaltijden met een DOCKR- Urban Arrow.  Daarbij zijn ze een van de eerste die met een nieuwe bak van DOCKR rijden. 

(meer…)

Lees verder
Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.

De voordelen van de elektrische voertuigen van DOCKR:

Snel

Click & Go

Morgen rijden
Flexibel

Zorgeloos

Altijd een rijdend voertuig
Zorgeloos

Custom

Altijd de beste oplossing voor jouw business

Je rijdt morgen al in een DOCKR € 219 per maand!

Kies het elektrische transportvoertuig dat bij jou past, bepaal hoeveel je er nodig hebt en sluit jouw abonnement af. Je kunt kiezen uit een maandabonnement of een extra goedkoop jaarabonnement. Je rijdt al in een DOCKR vanaf € 219 per maand!

Ontdek onze elektrische bakfietsen.

Ontdek onze elektrische (bestel)auto’s.

Benieuwd naar DOCKR? Dit zijn wij in 50 seconden!

Meer over DOCKR Proefrit maken