Zakelijke voordelen

De voordelen van de elektrische voertuigen van DOCKR.

Snel

Snel door de binnenstad

Verkeersdrukte, parkeerproblemen en milieuheffingen. Gemeentes moedigen aan om de auto te laten
staan en maken plannen voor bredere fietspaden en autoluwe steden. Met een DOCKR kun je vaak gewoon gebruikmaken van het fietspad. Zoeken naar een parkeerplek is ook niet meer nodig, want een elektrische bakfiets parkeer je gewoon op de stoep.

Kies jouw DOCKR
Snel

Flexibel
in gebruik

Met een flexibel abonnement van DOCKR kies je de mobiliteitsoplossing die bij jou past. En als je vandaag kiest, kun je morgen al rijden. Je kunt kiezen uit een maand- of jaarabonnement. En is het even wat drukker? Dan kun je eenvoudig je abonnement uitbreiden met een extra fiets. En je kunt zelfs switchen naar een van onze elektrische auto’s als je dat zou willen.

Kies jouw DOCKR
Snel

Zorgeloos in onderhoud

Een abonnement op een bakfiets of (bestel)auto van DOCKR is standaard inclusief service en onderhoud.
We staan voor je klaar als onderhoud nodig is. Met een gespecialiseerd team zorgen we ervoor dat je snel weer verder kan. En ook makkelijk: periodiek onderhoud doen we gewoon bij jou op locatie.

Kies jouw DOCKR
Snel

Duurzaam ondernemen

Klein elektrisch vervoer zorgt voor minder CO2-uitstoot. Zo draagt ook jouw onderneming bij aan duurzaamheid. Steeds meer mensen spreken hun voorkeur uit voor ondernemingen die hun verantwoordelijkheid nemen.

Kies jouw DOCKR
Snel

Besparen op de kosten

In tegenstelling tot leasen zit je bij ons nergens onnodig lang aan vast. We hebben geen langlopende contracten en je bespaart op aanschafkosten en brandstof. Ook bespaar je op kosten voor reparaties, want een abonnement is standaard inclusief service en onderhoud. En nooit meer opzoek naar een parkeerplek en dus flink besparen op parkeerkosten.

Kies jouw DOCKR
Snel

Een DOCKR als visitekaartje

Als onderneming wil je natuurlijk graag zichtbaar zijn. Een DOCKR is eigenlijk een rijdend reclamebord. Als je wilt zorgen we ervoor dat jouw voertuig wordt bestickerd met jouw naam en logo.

Kies jouw DOCKR
Snel

Professioneel gebruik

Op alle DOCKR voertuigen monteren we de beste onderdelen en daarom zijn ze helemaal geschikt voor intensief professioneel gebruik. Belangrijk, want een cargo voertuig moet wel tegen een stootje kunnen.

Kies jouw DOCKR
Snel

Doe een subsidiecheck

Veel gemeentes stimuleren de overstap naar duurzaam ondernemen door middel van subsidies en regelgeving. Het is zeker de moeite waard om even te informeren bij jouw gemeente. Als je onze hulp nodig hebt zijn we bereikbaar.

Kies jouw DOCKR
Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.
Ervaring van een gebruiker

Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.

Bij DOCKR zijn we nieuwsgierig naar onze gebruikers en daarom delen we verhalen over wat ze doen en wat hun ervaringen met DOCKR zijn.  Lees hier het interview met Maaike, eigenaresse van EAT. PEASY in Rotterdam. Op dit moment bezorgen ze maaltijden met een DOCKR- Urban Arrow.  Daarbij zijn ze een van de eerste die met een nieuwe bak van DOCKR rijden. 

(meer…)

Lees verder

We hebben altijd wel een DOCKR die past bij jouw logistieke uitdagingen.

Een lichte elektrische bakfiets kan in veel verschillende branches een oplossing zijn voor het bezorgen van goederen. Logistieke dienstverleners zoals PostNL waren een van de de eerste die (gedeeltelijk) zijn overgestapt op het bezorgen met een bakfiets. Ze rijden moeiteloos door smalle straatjes en hebben geen last van verkeersdrukte.

Ook door bouw en techniek, de zorg, lokale ondernemingen, geconditioneerd vervoerders en ship-from-store bedrijven wordt steeds vaker gekozen voor klein elektrisch vervoer. Als je twijfelt of dat voor jouw branche ook de juiste keuze is, neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen jouw logistieke uitdaging.

Zo werkt DOCKR voor jou
VW

Zo rijd je morgen zelf met een DOCKR

Snel

Kiezen

Kies het elektrische DOCKR transportvoertuig dat past bij jouw logistieke vraagstuk.
Snel

Afleveren

We leveren je elektrische bakfiets, elektrische auto of bestelwagen af op de tijd en de plek die jou uitkomt.
Snel

Rijden

Direct rijden en met de DOCKR pechhulp sta je nooit lang stil.
Snel

Flexibel

Een flexibel abonnement, eenvoudig switchen tussen voertuigen en maandelijks opzegbaar.

Veel gestelde vragen

 • Wat maakt DOCKR uniek?

  Met DOCKR kun je snel, betaalbaar en schoon binnensteden bedienen met een breed palet aan elektrische voertuigen en flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

 • Wat is het voordeel van een DOCKR abonnement?

  Je hoeft geen grote investering te doen om een elektrisch voertuig aan te schaffen. Ook heb je geen jaarlijkse afschrijving. Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn standaard inbegrepen bij een DOCKR abonnement. We bieden flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze abonnementskosten zijn vaak de laagste in de markt. Mocht een andere DOCKR beter bij je passen, dan kun je eenvoudig van voertuig wisselen. We stellen jouw abonnement dan naar boven of naar beneden bij.

 • Wat moet ik doen bij diefstal?

  Bel direct het servicenummer 085 40 000 58.

 • Hoeveel kilometer kan ik rijden met een DOCKR?
  Dat hangt af van het type voertuig en of je één of twee accu’s gebruikt. Ook het transportgewicht en het niveau van de trapondersteuning spelen mee. Gemiddeld rijden DOCKR’s 40 tot 80 kilometer per volledige lading.
 • Wat kost bestickering van mijn DOCKR?

  Dat hangt natuurlijk af van het type voertuig en hoe je het voertuig bestickerd wil hebben. Gemiddeld kost bestickering tussen de €250 en €350 exclusief btw.

Meer veelgestelde vragen