Over DOCKR

De binnenstad de baas!

DOCKR zorgt ervoor dat ondernemers de binnenstad de baas zijn. Dat doen we met elektrische voertuigen en flexibele contracten. Zo helpen we jou om op een makkelijke manier je vervoer in te richten op een manier die bij deze tijd past.

DOCKR is onderdeel van Pon

Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteit. In 1895 begonnen we als kleinschalig familiebedrijf, we zijn groot geworden als handelshuis en zijn inmiddels toonaangevend in heel veel markten. Al meer dan 125 jaar brengen we mensen en goederen in beweging.

Binnen één minuut kunnen we je vertellen wie we zijn!

Onze voertuigen

Lijkt het je leuk om bij DOCKR te werken?

DOCKR is opgericht omdat de vraag naar slimme vervoersoplossingen groeit. Er zijn steeds meer bedrijven die willen gaan bezorgen in de binnenstad, terwijl het daar steeds drukker wordt. DOCKR is de oplossing!

We hebben op dit moment geen vacatures. Je kunt altijd contact opnemen als je denkt dat je een waardevolle aanvulling bent voor ons team.

Contact
werken bij dockr
Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.
Ervaring van een gebruiker

Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.

Bij DOCKR zijn we nieuwsgierig naar onze gebruikers en daarom delen we verhalen over wat ze doen en wat hun ervaringen met DOCKR zijn.  Lees hier het interview met Maaike, eigenaresse van EAT. PEASY in Rotterdam. Op dit moment bezorgen ze maaltijden met een DOCKR- Urban Arrow.  Daarbij zijn ze een van de eerste die met een nieuwe bak van DOCKR rijden. 

(meer…)

Lees verder

Dit hebben we de laatste tijd meegemaakt:

Meer nieuws