Je rijdt morgen al in een DOCKR vanaf € 219 per maand!

Kies vandaag het elektrische transportvoertuig dat bij jou past en rij ‘m morgen al. Bepaal hoeveel je er nodig hebt en sluit jouw abonnement af. Je kunt kiezen uit een maandabonnement of een extra goedkoop jaarabonnement. Je rijdt morgen al in een DOCKR vanaf € 219 per maand! Bekijk hieronder onze elektrische bakfietsen en onze elektrische (bestel)auto’s.

Ontdek onze elektrische bakfietsen.

Ontdek onze elektrische (bestel)auto’s.

Besticker je DOCKR met jouw logo.

Van grote tot kleine ondernemers, voor iedereen hebben we geschikte elektrische bakfietsen, elektrische auto’s en bestelwagens klaarstaan. We hebben volop keuze. Je kunt je DOCKR door ons helemaal in jouw huisstijl laten bestickeren. Zo ziet de hele stad jouw logo en kun je rekenen op nog meer naamsbekendheid.

Plan proefrit
sticker

De voordelen van de elektrische voertuigen van DOCKR:

Snel

Click & Go

Morgen rijden
Flexibel

Zorgeloos

Altijd een rijdend voertuig
Zorgeloos

Custom

Altijd de beste oplossing voor jouw business
sticker

Kom je er niet helemaal uit?

Voor veel ondernemers is het een hele uitdaging om het logistieke proces op de schop te gooien. Zeker als je nu kiest voor een snellere, duurzamere en flexibelere oplossing dan een vervuilende auto of bestelauto. En dan moet je ook nog kiezen welk voertuig het beste werkt voor jou. Dat kan lastig zijn en dat begrijpen we! Gelukkig hebben we bij DOCKR veel ondernemers geholpen met deze verandering. Vertel ons hoe jouw logistieke proces loopt en we helpen je met het kiezen van het perfecte voertuig voor jou.

Of neem contact op

Volkswagen e-up! en e-Golf. Al vanaf € 325 per maand.

Voor grotere afstanden en meer laadvolume voor jouw transporten zijn de elektrische bezorgauto’s van DOCKR een uitkomst. Flexibeler en voordeliger dan langlopende contracten bij een leasemaatschappij. Je rijdt al een elektrische Volkswagen vanaf € 325 per maand. En heb je hem niet meer nodig, dan is dat dus geen enkel probleem: het abonnement is maandelijks opzegbaar. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact
VW

Zo rijd je morgen zelf met een DOCKR

Snel

Kiezen

Kies het elektrische DOCKR transportvoertuig dat past bij jouw logistieke vraagstuk.
Snel

Afleveren

We leveren je elektrische bakfiets, elektrische auto of bestelwagen af op de tijd en de plek die jou uitkomt.
Snel

Rijden

Direct rijden en met de DOCKR pechhulp sta je nooit lang stil.
Snel

Flexibel

Een flexibel abonnement, eenvoudig switchen tussen voertuigen en maandelijks opzegbaar.
Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.
Ervaring van een gebruiker

Omdat je de fiets eenvoudig neer kan zetten, heb je de tijd om het eten te bezorgen en klanten te spreken.

Bij DOCKR zijn we nieuwsgierig naar onze gebruikers en daarom delen we verhalen over wat ze doen en wat hun ervaringen met DOCKR zijn.  Lees hier het interview met Maaike, eigenaresse van EAT. PEASY in Rotterdam. Op dit moment bezorgen ze maaltijden met een DOCKR- Urban Arrow.  Daarbij zijn ze een van de eerste die met een nieuwe bak van DOCKR rijden. 

(meer…)

Jouw situatie, jouw DOCKR

Urban Arrow: hét bakfietsmerk in de cargomarkt.

DOCKR is zowel merk als voertuig onafhankelijk. Hierdoor kan er optimaal invulling worden gegeven aan de beste oplossing. Er zijn veel soorten en modellen elektrische bakfietsen
en (bestel) auto’s. Bij DOCKR kies je uit voertuigen voor zakelijk en professioneel gebruik. Bijvoorbeeld om pakketten te bezorgen of om service op locatie te verlenen.

Een populaire optie bij DOCKR is de Urban Arrow. Deze elektrische bakfiets uit Amsterdam heb je vast al wel eens gezien met kinderen, maar bij DOCKR hebben we juist de cargo versie.

De Urban Arrow bakfietsen van DOCKR zijn voorzien van premium onderdelen en daardoor geschikt voor professioneel gebruik. Belangrijk, want zo’n cargo bike moet wel tegen een stootje kunnen. De motor en accu’s zijn van Bosch. Op de meeste fietsen zit een Enviolo versnellingsnaaf en remmen van Shimano. Met de banden van Schwalbe is de fiets verzekerd van het beste materiaal. Door het intensieve gebruik zijn service en onderhoud natuurlijk belangrijk. Bij DOCKR is dit inclusief, zo kom je nooit stil te staan!

Plan een proefrit
CO2

Cargo Cycling: elektrische bakfietsen van fietsmerk Nijland.

Cargo Cycling biedt mobiele fietsoplossingen voor duurzaam en stedelijk transport. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise door het Nederlanse moederbedrijf Nijland Cycling.

De elektrische bakfietsen van Cargo Cycling kenmerken zich door kwaliteit, functionaliteit en innovatie. Door het gebruik van solide materialen, nieuwste innovaties en slimme technologieën kunnen klanten vertrouwen op zowel de kwaliteit van deze fietsen

De elektrische bakfietsen met drie wielen zijn uitstekend geschikt voor last mile delivery.

Plan een proefrit
CO2

Elektrisch vervoer: een duurzaam logistiek concept.

De binnensteden slibben dicht en de CO2-uitstoot stijgt nog steeds. Daarom komen de elektrische bakfietsen, elektrische auto’s en bestelwagens van DOCKR voor jouw logistieke uitdagingen als geroepen. Samen werken we aan een leefbare stad. Dat doen we omdat we een duurzame oplossing bieden maar DOCKR heeft veel meer voordelen.

Veel gestelde vragen

 • Wat maakt DOCKR uniek?

  Met DOCKR kun je snel, betaalbaar en schoon binnensteden bedienen met een breed palet aan elektrische voertuigen en flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn.

 • Wat is het voordeel van een DOCKR abonnement?

  Je hoeft geen grote investering te doen om een elektrisch voertuig aan te schaffen. Ook heb je geen jaarlijkse afschrijving. Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn standaard inbegrepen bij een DOCKR abonnement. We bieden flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze abonnementskosten zijn vaak de laagste in de markt. Mocht een andere DOCKR beter bij je passen, dan kun je eenvoudig van voertuig wisselen. We stellen jouw abonnement dan naar boven of naar beneden bij.

 • Wat moet ik doen bij diefstal?

  Bel direct het servicenummer 085 40 000 58.

 • Hoeveel kilometer kan ik rijden met een DOCKR?
  Dat hangt af van het type voertuig en of je één of twee accu’s gebruikt. Ook het transportgewicht en het niveau van de trapondersteuning spelen mee. Gemiddeld rijden DOCKR’s 40 tot 80 kilometer per volledige lading.
 • Wat kost bestickering van mijn DOCKR?

  Dat hangt natuurlijk af van het type voertuig en hoe je het voertuig bestickerd wil hebben. Gemiddeld kost bestickering tussen de €250 en €350 exclusief btw.

Meer veelgestelde vragen