Over DOCKR

Urbanisatie maar ook de toename van bijvoorbeeld e-commerce of thuisbezorging legt een steeds grotere claim op de leefbaarheid van de stad. Bereikbaarheid maar ook parkeren is een steeds grotere uitdaging. Tegelijkertijd dwingen fijnstof-, CO2- en stikstof-emissies lokale overheden tot drastische maatregelen. Veel steden zullen in 2025 zero emissie zones gaan implementeren, misschien zelfs eerder.

Voor ondernemers leiden deze ontwikkelingen tot steeds grotere uitdagingen. Hoe ga ik om met mijn wagenpark? Hoe voorkom ik de steeds maar stijgende dagelijkse parkeerkosten? Wanneer moet ik overstappen naar elektrische vervoersmiddelen? En welke vervoersmiddelen zijn er eigenlijk? Er is in ieder geval een steeds grotere wil en ambitie onder ondernemers om te switchen naar schone elektrische oplossingen. Niet alleen voor een betere wereld, maar ook omdat deze oplossingen vaak bijdragen aan een effici├źntere bedrijfsvoering.

DOCKR wil ondernemers helpen in de transitie naar de nieuwe wereld van elektrische mobiliteit. Onze ambitie is om de drempels voor ondernemers zoveel mogelijk weg te nemen. Geen langlopende contracten, geen grote investeringen, geen kleine lettertjes. We bieden een breed aanbod van voertuigen waarin we met flexibele contracten en heldere full service tarieven, de drempels wegnemen om morgen al onbezorgd schoon te gaan rijden.

Benieuwd naar een van onze voertuigen? Neem dan contact met ons op.